(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen vastaanottosihteeri
Porvoon seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Porvoon seurakuntayhtymän perheasiain neuvottelukeskus hakee vastaanottosihteeriä. Kysymyksessä on toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen virka, 52 prosenttia.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan soveltuva koulutus, työkokemus sekä soveltuvuus alalle. Työ vaatii sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa, sekä toimivaa englannin kielen taitoa. Virkaan valittu sitoutuu erikoistumiskoulutuksen suorittamiseen, ellei ole sitä tehnyt. Virka täytetään 6.4.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vastaanottosihteeri on tärkeä tiimin jäsen, jonka asiakkaat kohtaavat ensimmäiseksi, ja jonka rooli keskuksen toiminnalle on keskeinen. Tehtävä on monipuolinen ja vaihteleva.
Vastaanottosihteerin työtehtäviin kuuluu:

- Asiakkaiden alkuhaastattelut ja vastaanottotehtävät
- Asiakkaiden ongelmien ja kriisitilanteiden kuuntelu sekä ohjaaminen oikeanlaisen avun piiriin
- Asiakkaiden ajanvarausneuvottelut-Neuvottelukeskuksen toimintaan ja hallintoon liittyvät toimistonhoidolliset tehtävät, mukaan lukien kokous- ja asiakirjavalmistelut
- Muut johtajan kanssa sovitut tehtävät

Palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 403 mukaan (peruspalkka 1094,29 euroa/kk + mahdollinen kokemuslisä)

Lisätietoja virasta antaa perheasiain neuvottelukeskuksen johtaja Sari Varpama puh. 040-481 9989 tai sari.varpama(at)evl.fi.

Hakemukset tulee lähettää sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 8.3.2020.