(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen vartijakortillinen aulapalveluhenkilö Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019
Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja haussa työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen? Lue lisää sillä, etsimme nyt asiakasyritykseemme palveluhenkistä 
 
VARTIJAKORTILLISTA AULAPALVELUHENKILÖÄ
 
Tämä homma sopii sinulle, joka etsit työtä esimerkiksi opintojesi oheen tai muuten vain elämäntilanteesi sopivaa osa-aikaista tehtävää. Työvuorosi ovat arkisin kello 14.45 16.30 Helsingin ydinkeskustassa ja tarpeen mukaan tarjolla on myös tuurauksia muissa kohteissamme.
 
Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset ja vaativat asiakaspalvelutehtävät aulapalveluissa. Vastaanotat ja opastat vieraita, sekä hoidat asiakkaan toimintaa tukevia asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviä.
 
Tässä tehtävässä menestyksen avaimia ovat asiakaspalveluosaaminen isolla A:lla, paineensietokyky, organisointitaito ja aikaisempi työkokemus aulapalveluista. Olet oma-aloitteinen ja pyrit tekemisessäsi aina vastaamaan asiakkaiden odotuksiin. Tavallisimmat toimisto-ohjelmistot ovat sinulle tuttuja työkaluja ja opit nopeasti uusia järjestelmiä. Vartijakortti on työssä välttämätön ja suomen kielen lisäksi tehtävässä tarvitset englannin kielen taitoa.
  
Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä jossa panostamme työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin.   
 
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 27.6.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.    Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Minna Pekkinen 010 234 3407.