(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen vartijakortillinen aulapalveluhenkilö Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019
Me coorilaiset elämme palvelulle: hoidamme asiakkaidemme kiinteistöjä, siivoamme, huolehdimme aulapalvelun sujuvuudesta ja teemme paljon muuta, jotta arki erilaisissa kiinteistöissä ja toimitiloissa toimisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja haussa työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen? Lue lisää sillä, etsimme nyt asiakasyritykseemme palveluhenkistä

VARTIJAKORTILLISTA AULAPALVELUHENKILÖÄ

Tämä homma sopii sinulle, joka etsit työtä esimerkiksi opintojesi oheen tai muuten vain elämäntilanteesi sopivaa osa-aikaista tehtävää. Työvuorosi ovat arkisin kello 15:00 – 16:30 Helsingin ydinkeskustassa ja tarpeen mukaan tarjolla on myös tuurauksia muissa kohteissamme.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset ja vaativat asiakaspalvelutehtävät aulapalveluissa. Vastaanotat ja opastat vieraita, sekä hoidat asiakkaan toimintaa tukevia asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviä.

Tässä tehtävässä menestyksen avaimia ovat asiakaspalveluosaaminen isolla A:lla, paineensietokyky, organisointitaito ja aikaisempi työkokemus aulapalveluista. Olet oma-aloitteinen ja pyrit tekemisessäsi aina vastaamaan asiakkaiden odotuksiin. Tavallisimmat toimisto-ohjelmistot ovat sinulle tuttuja työkaluja ja opit nopeasti uusia järjestelmiä. Vartijakortti on työssä välttämätön ja suomen kielen lisäksi tehtävässä tarvitset englannin kielen taitoa.

Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä jossa panostamme työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin. 

Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 28.4.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Minna Pekkinen 010 234 3407.Tähtiasenne on meidän coorilaisten sydän ja tapa tehdä töitä. Siitä syystä meille on tärkeää, että olet palveluhenkinen ja työotteessasi on hyvä tekemisen meininki.

Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä