(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen varastotyöntekijä
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Etsitkö itsellesi osa-aikaista työtä Vantaan seudulta? Haluatko päästä tekemään töitä siistissä ja viihtyisässä ympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä?

Työnkuva koostuu pääasiallisesti erilaisten aikakausilehtien linjastokeräilystä, mutta muitakin varaston tehtäviä tehdään tarpeen mukaan. Töitä tehdään huoneenlämpöisessä tilassa ja arkisin, viikonloppuvuoroja ei siis ole tarjolla. Työvuorot alkavat klo 6.30 ja kestävät pääsääntöisesti klo 16.30 asti. Vuoroja on tarjolla oman käytettävyytesi mukaan noin 1-3 kertaa viikossa ja suurin tarve on yleensä tiistaisin sekä keskiviikkoisin. Aloitus tehtävässä on syyskuun aikana.

Tässä työssä pärjää loistavasti, vaikka aikaisempaa varastokokemusta ei olisikaan, sillä työtehtäviin järjestetään kunnollinen perehdytys. Työ vaatii kuitenkin tekijältään tarkkuutta ja ripeää sekä tehokasta työotetta. Toivomme sinun myös omaavan hyvän fyysisen kunnon ja sujuvan suomen kielen taidon.

Mikäli paikka herätti mielenkiintosi ja uskot olevasi etsimämme työntekijä, jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Haastattelemme ehdokkaita läpi hakuajan ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.