(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen varastotyöntekijä
Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Etsimme nyt Wihuri Oy Aarnio Metro-tukun Vantaan Viinikkalassa sijaitsevaan logistiikkakeskukseen osa-aikaisia varastotyöntekijöitä äänikeräilyyn ja trukkitehtäviin!

Tarvetta osa-aikaisille työntekijöille on erityisesti sunnuntaivuoroihin klo 6-14 ja klo 14-22. Sunnuntaivuorojen lisäksi halukkaille on tarjolla lauantaivuoroja klo 8-16 tai arkisin lähinnä iltavuoroja. Tehtävät voivat pitää sisällään tuotteiden puheohjattua keräilyä tai trukkitöitä. Trukkitöihin etsimme ensisijaisesti henkilöitä, joilta löytyy ennestään kokemusta työntömastotrukin käytöstä.

Tehtävässä pärjääminen edellyttää tehokasta työotetta, huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Työssä tarvitset lisäksi hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Aikaisempi kokemus varastolla työskentelystä auttaa omaksumaan työtehtävät nopeammin, mutta ei ole edellytys työhön valituksi tulemiselle.

Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijoille, jotka pystyvät sitoutumaan pitkäaikaisesti viikonloppuvuoroihin. Työympäristö on siisti, tilat aivan uudet ja käytettävä laitteisto ajan tasalla. Työporukka on rento, ammattitaitoinen ja huumorintajuinen.

Mikäli paikka herätti kiinnostuksesi ja koet olevasi hyvä lisä avoimeen sekä toisiaan kannustavaan työympäristöön, jätä hakemuksesi meille pikaisesti. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Seuraavan linkin kautta voit vielä käydä katsomassa varastotöistä kuvatun videon: https://www.youtube.com/watch?v=hSDCee3j8BQ&list=PLTLQfTOqBHGfDca8KKQZDjbQCU2pr0yUT&index=6&t=0s