(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen varastotyöntekijä Vantaalle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Pystytkö aloittamaan työt nopealla aikataululla? Kiinnostaako sinua osa-aikainen varastotyö mukavassa työporukassa?

Haemme asiakkaamme siistiin varastoon Vantaan Viherkumpuun osa-aikaisia varastotyöntekijöitä. Työtä tehdään sekä aamuisin ja iltaisin, joten työ soveltuu erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle. Työtä on tarjolla osa-aikaisesti aina toukokuun loppuun ja tästä on mahdollisuus jatkaa kesän ajan kokoaikaisena työntekijänä. Työ pitää sisällään perinteisiä varastotöitä kuten tavaran vastaanottamista, hyllyttämistä, automaatin täyttöä, varastopaikkojen ylläpitoa, keräämistä ja materiaalin siirtämistä varaston sisällä eri osastojen välillä.

Hakijoilta toivomme täysi-ikäisyyttä sekä aitoa kiinnostusta varastotehtäviä kohtaan. Aikaisempi kokemus ja ymmärrys varastotoimintoihin liittyen lasketaan eduksi paikkoja täyttäessämme. Työ pitää sisällään paljon liikkumista ja hakijoiden tulee olla hyvässä fyysisessä kunnossa. Työpaikalta löytyy toimivat taukotilat ja esimerkiksi punttisali on työntekijöiden käytössä.

Mikäli kiinnostuit paikasta ja tehtävä vaikuttaa sinulle sopivalta, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Tehtävässä on mahdollista aloittaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.