(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen varastotyöntekijä Vaasaan
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla. Pääkaupunkiseudun lisäksi toimimme mm. Lahdessa, Turussa, Tampereella, Kotkassa, Vaasassa ja Jyväskylässä.

Osa-aikaisia varastotyöntekijöitä Vaasaan

Etsimme Vaasassa sijaitsevalle asiakkaallemme osa-aikaisia varastotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu varaston perustehtäviä kuten varaosien keruuta sekä hyllytystä. Töitä tehdään kahdessa vuorossa klo 6-22 välisenä aikana. Työ sopii hyvin myös opiskelijoille. 

Toivomme sinulta:

  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja
  • Tehokasta työskentelyrytmiä
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Joustavuutta

Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin hyvä asenne työntekoon ja rohkeus tarttua uusiin haasteisiin. Työturvallisuuskortti ja trukinajotaito lasketaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia. 

Haku päättyy tiistaina 16.7.2019. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haethan siis paikkaa pikaisesti Hae tätä paikkaa-linkin kautta. Emme huomioi sähköpostin kautta jätettyjä hakemuksia.

Hanna-Sofia Puska
Rekrytointikoordinaattori

hanna-sofia.puska@transval.fi

p. 0505234798