(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen varastotyöntekijä Tuusulaan
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Miltä kuulostaisi osa-aikainen työ esimerkiksi opintojen oheen? Kaipaatko itsellesi lisätuloja?

Me etsimme nyt asiakkaallemme Tuusulaan varastotyöntekijää pääsääntöisesti torstaityövuoroon. Työ on puheohjattua elintarvikekeräilyä. Työ on helposti opittavaa, joten aikaisempaa varastokokemusta sinulla ei tarvitse olla. Vaikka etsimme nyt pääosin torstaityöntekijää, on työssä erittäin hyvä mahdollisuus päästä työskentelemään myös muina arkipäivinä sekä satunnaisesti viikonloppuisin, mikäli tämä on myös sinulle itsellesi mahdollista. Työvuoroja on mahdollista tehdä klo 6-22 välillä.

Tehtävässä pärjää henkilö, joka osaa toimia oma-aloitteisesti, koska työtä tehdään itsenäisesti. Toki ympärillä on paljon työkavereita, joilta saat myös aina tarvittaessa apua. Toivomme sinulta myös reipasta ja rohkeaa asennetta työntekoon – kysy rohkeasti, mikäli et jotain tiedä.

Työsopimus solmitaan aluksi vuoden 2019 loppuun saakka, mutta mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen on olemassa. Jotta tätä työtä voi suorittaa itsenäisesti, haluamme antaa tähän hyvät eväät ja täten perehdytysaika tehtävään on noin 2-viikkoa, jonka ajan sinun tulisi pystyä sitoutumaan töihin mielellään kokoaikaisesti.

Aloitus tehtävään voidaan sopia hyvinkin nopeasti!