(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen varastotyöntekijä Tuusulaan
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Haetko itsellesi töitä esimerkiksi opiskelujen ohelle? Olisitko kiinnostunut työskentelemään vaihtelevissa työvuoroissa arkisin?

Etsimme asiakkaallemme Tuusulaan logistiikkakeskukseen reippaita osa-aikaisia työntekijöitä pitkäkestoisiin työsuhteisiin. Työ on lähtökohtaisesti 2-vuorotyötä aamu- ja iltavuorossa, mutta työvuoroja voidaan sopia myös työntekijän toiveiden mukaan esimerkiksi aamu- tai arki-iltoihin. Tällä hetkellä painopiste on tiistain, torstain sekä perjantain työvuoroissa, mutta mahdollisuus työskennellä myös muina päivinä on olemassa. Työpaikalla pääset tekemään puheohjattua keräilyä keräystrukkia käyttäen. Tuotteita kerätään tukkurullakoihin sekä lavoille ja työskentely tapahtuu viileässä sekä lämpimässä tilassa. Tässä työtehtävässä sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta varastotyöstä, sillä kaikkiin työtehtäviin järjestetään kattava perehdytys.

Tehtävässä pärjää mainiosti henkilö, jolla on hyvä asenne työntekoa kohtaan sekä halu tehdä rutiininomaista työtä. Työssä pääset toimimaan tehokkaan ja mukavan työtiimin kanssa, jossa on kannustava työnjohto. Työ on ajoittain hektistä ja kasvattaa täten työntekijän paineensietokykyä.

Jos uskot pärjääväsi tässä työtehtävässä, viihdyt varastoympäristössä ja itsenäisessä työssä sekä näet itsesi osana mukavaa tiimiä, jätä hakemuksesi heti. Aloitukset työhön sovitaan tammikuulle.