(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen varastotyöntekijä Tuusulaan
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2018

Haetko itsellesi töitä esimerkiksi opiskelujen ohelle? Olisitko kiinnostunut työskentelemään vaihtelevissa työvuoroissa arkisin?

Etsimme asiakkaallemme Tuusulaan logistiikkakeskukseen reippaita osa-aikaisia työntekijöitä pitkäkestoisiin työsuhteisiin. Työ on lähtökohtaisesti 2-vuorotyötä aamu- ja iltavuorossa, mutta työvuoroja on mahdollista sopia myös työntekijän toiveiden mukaan. Tällä hetkellä painopiste on torstain ja perjantain työvuoroissa, mutta mahdollisuus myös alkuviikon työvuoroihin on olemassa. Työpaikalla pääset tekemään puheohjattua keräilyä keräystrukkia käyttäen. Tuotteita kerätään tukkurullakoihin sekä lavoille ja työskentely tapahtuu viileässä sekä lämpimässä tilassa. Tässä työtehtävässä sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta varastotyöstä, sillä kaikkiin työtehtäviin järjestetään kattava perehdytys.

Tehtävässä pärjää mainiosti henkilö, jolla on hyvä asenne työntekoa kohtaan sekä halu tehdä rutiininomaista työtä. Työssä pääset toimimaan tehokkaan ja mukavan työtiimin kanssa, jossa on kannustava työnjohto. Työ on ajoittain hektistä ja kasvattaa täten työntekijän paineensietokykyä.

Jos uskot pärjääväsi tässä työtehtävässä, viihdyt varastoympäristössä ja itsenäisessä työssä sekä näet itsesi osana mukavaa tiimiä, jätä hakemuksesi heti. Aloitus työhön voidaan sopia hyvinkin nopeasti!