(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen varastotyöntekijä Tuusulaan
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Kaipaatko päiviisi täytettä osa-aikaisen työn muodossa, esim. opintojesi ohelle?

Nyt pääset tienaamaan! Me etsimme nimittäin varastotyöntekijöitä Tuusulassa sijaitsevaan logistiikkakeskukseen. Tarjoamme tällä hetkellä osa-aikaisia työsuhteita, mutta mikäli etsit lisää vuoroja, olemme täällä sinua varten.

Kerromme sinulle vähän työtehtävistä: Ne koostuvat asiakastilausten puheohjatusta keräilystä sekä lavojen ja rullakoiden pakkaamisesta sekä kelmuttamisesta. Voit muuten myös vilkaista työtehtävistä löytyvän videon alla olevasta linkista. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa sunnuntaille ja torstaille, yleensä vuoroviikoin 6-14 ja 14-22, mutta muitakin päiviä ja kellonaikoina on mahdollista neuvotella. Kuulemme tässä mielellään sinua!

Miksi sinun kannnattaa hakea? Me tarjoamme mahdollisuuden pitkäiseen työsuhteeseen ja sinua ympäröi nuorekas työympäristö. Työ kuitenkin vaatii jonkin verran fyysistä kuntoa, mutta sitäkin pääset harjoittamaan kuntosalilla, jota meidän työntekijöiden on mahdollista hyödyntää työsuhde-etuna. Palkkauksessa noudatamme kaupan alan työehtosopimusta, mutta tämän lisäksi maksamme kollektiivista suoritelisää hyvin tehdystä työstä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen kaikkiin työvaihteisiin, joten aikaisempaa varastokokemusta sinulla ei tarvitse olla.

Jätä hakemus pian, ja tule paikalle vain avoimella ja reippaalla mielellä, sillä se onkin melkein ainut vaatimus tässä työssä pärjäämiselle.

Linkki tehtäväkuvaukseen: https://youtu.be/_6DyRSGZ2n4