(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen varastotyöntekijä (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Vihannesten ja hedelmien maahantuontiyritys hakee kauttamme sesonkiin osa-aikaista varastotyöntekijää Turkuun!

Työtä tehdään kahtena päivänä viikossa, tiistai-iltaisin ja lauantaipäivisin, joten työ sopii hyvin opiskelijalle tai muun työn oheen. Työaika on enintään 4h/vuoro, eli 8 h/viikko. Työt alkavat marraskuun alussa ja ja kestävät toukokuun alkuun. Työssä on mahdollisuus jatkaa myös seuraavina kausina.

Työnkuvaan kuuluvat monipuoliset varastotyöt, mm. kuorman purkua, hyllytystä ja pakkausta. Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta varastotöistä sekä trukinajotaitoa. Erityisesti arvostamme kuitenkin positiivista asennetta, työhön tarttuvaa otetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen , p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.