Osa-aikainen varastotyöntekijä Schenkerille
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Etsitkö osa-aikaista työtä? Haluaisitko työskennellä fyysisessä varastotyössä?

Etsimme Ilvesvuoren Schenkerille osa-aikaista varastotyöntekijää. Työvuoroja on tarjolla vaihtelevasti noin 2–5 kertaa viikossa arkisin klo 06–18.30 välillä. Työtehtäviin kuuluu aluksi pääasiassa kuorman purku ja lajittelu. Sinulla on mahdollisuus päästä myös osallistumaan keräilyyn ja työskentelemään trukin puikoissa!

Tehtävissä pärjätäksesi tarvitset reipasta asennetta ja hyvää fyysistä kuntoa. Emme vaadi sinulta aikaisempaa kokemusta varastotyöstä, mutta se katsotaan eduksi tehtävään hakiessa. Järjestämme kattavan perehdytyksen kaikkiin tehtäviin. Työpaikalla ympärilläsi ovat huippu kollegat, jotka auttavat sinua arjen tekemisessä.

Työsuhde on aluksi määräaikainen elokuun loppuun asti, mutta hyvin pärjäävällä henkilöllä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Maksamme AKT Terminaalitoiminnan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuprosessin aikana, joten hae tehtävään välittömästi ja paikka voi hyvinkin olla sinun!

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427822
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Nurmijärvi