Osa-aikainen varastotyöntekijä RCK Finland Oy:lle
RCK Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Kiinnostaako varastotyöt päivävuorossa? Etsitkö osa-aikatyötä muun arjen ohelle?

Haemme asiakkaallemme RCK Finland Oy:lle Vantaan Piispankylään osa-aikaisia työntekijöitä varastotyöhön. Pääasiallinen työtehtäväsi olisi tuotteiden keräilyä, mutta tilanteen mukaan pääset tekemään muitakin varastotyötehtäviä. Aiempi kokemus varastotehtävistä on hyödyksi, mutta kaikista tärkeintä on reipas asenne ja aito halu oppia uusia tehtäviä. Me järjestämme kattavan perehdytyksen työhön ja kollegoiden apua on aina saatavilla.

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa klo 8–16 välisenä aikana. Töitä on ainakin kahtena päivänä viikoittain, mutta tilanteen mukaan vuoroja voi olla enemmänkin tarjolla. Työt on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla. Toivomme, että voisit sitoutua työhön pitkäaikaisesti.

Jos haluat päästä työskentelemään rennossa, mutta tehokkaassa työyhteisössä niin jätä hakemus meille viipymättä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot