(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen varastotyöntekijä Nurmijärvelle
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2020

Etsitkö joustavaa osa-aikatyötä opintojen tai toisen työn oheen? Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään mukavassa ja siistissä työympäristössä mahtavien työkavereiden kanssa, tämä paikka on juuri sinulle!

Etsimme osa-aikaisia varastotyöntekijöitä Nurmijärvelle. Tarjoamme monipuolista työtä eri osastoilla. Työtehtäviä ovat mm. äänikeräily, pakkaus, laadunvalvonta ja muut vaihtelevat varastotehtävät. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa logistiikka-alan työkokemusta, sillä tarjoamme kaikille työntekijöille laadukkaan perehdytyksen työtehtäviin. Hakemamme henkilöt ovat reippaita, oma-aloitteisia ja tunnollisia. Tässä työssä asenne ratkaisee!

Työvuorot painottuvat arkipäiville klo 6-22 välille. Töitä on 1-5 vuoroa viikossa asiakkaan tarpeen ja oman käytettävyytesi mukaan. Aloitus työssä on elokuun aikana ja etsimme pitkäaikaisia työntekijöitä, jotka pystyvät sitoutumaan työhön ainakin vuoden loppuun saakka. Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti!