(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen varastotyöntekijä Nummelaan
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Etsitkö pitkäaikaista osa-aikatyötä? Haluatko päästä tekemään monipuolisesti varaston eri tehtäviä?

Etsimme osa-aikaisia varastotyöntekijöitä Nummelassa sijaitsevaan logistiikkakeskukseen. Työnkuva on monipuolinen ja pääsetkin ajan kanssa tutustumaan kaikkiin varaston tehtäviin vastaanotosta ja hyllytyksestä aina tuotteiden keräilyyn ja lähettämiseen saakka. Ensimmäisenä sinut perehdytetään kuitenkin työntömastotrukilla tehtävään hyllytystyöhön ja tuotteiden vastaanottoon.

Menestyäksesi tässä työssä sinulla tulisi olla aikaisempaa varastokokemusta. Aikaisempi kokemus trukkityöskentelystä katsotaan myös eduksesi. Toivomme sinulla olevan myös kohtuulliset tietotekniset taidot, sillä työnkuvaan kuuluu vahvasti logistiikkakeskuksessa käytettävän toiminnanohjausjärjestelmän operointi. Lisäksi toivomme että sinulta löytyy hyvä fyysinen kunto, sujuva suomen kielen taito, oma-aloitteisuutta sekä tietysti positiivinen asenne työntekoa kohtaan.

Aloitukset työssä ovat marraskuun alussa ja toivomme sinun voivan sitoutua työtehtäviin pidemmäksi aikaa. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa klo 6.00–18.00 välillä. Tarjoamamme työ on osa-aikainen ja vuoroja on noin 1–3 kertaa viikossa. Vuorot painottuvat maanantaille, tiistaille sekä keskiviikolle.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätäthän hakemuksesi pikimmiten. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!