(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen varastotyöntekijä Nummelaan
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Etsitkö itsellesi osa-aikaista varastotyötä? Haluatko päästä tekemään monipuolisesti varaston eri tehtäviä? Löytyykö sinulta jo valmiiksi jonkin verran työkokemusta logistiikka-alalta?

Etsimme nyt kahta osa-aikaista varastotyöntekijää Nummelassa sijaitsevaan logistiikkakeskukseen. Työnkuva on monipuolinen ja pääsetkin ajan kanssa tutustumaan kaikkiin varaston tehtäviin vastaanotosta ja hyllytyksestä aina tuotteiden keräilyyn ja lähettämiseen saakka. Ensimmäisenä sinut perehdytetään kuitenkin työntömastotrukilla tehtävään hyllytystyöhön ja tuotteiden vastaanottoon.

Menestyäksesi tässä työssä sinulla tulisi olla aikaisempaa varastokokemusta ja mielellään kokemusta työntömastotrukin käytöstä. Toivomme sinulla olevan myös kohtuulliset tietotekniset taidot, sillä työnkuvaan kuuluu vahvasti logistiikkakeskuksessa käytettävän toiminnanohjausjärjestelmän operointi. Lisäksi toivomme että sinulta löytyy hyvä fyysinen kunto, sujuva suomen kielen taito, oma-aloitteisuutta sekä tietysti positiivinen asenne työntekoa kohtaan.

Aloitukset työssä on elokuun aikana ja toivomme sinun voivan sitoutua työtehtäviin pidemmäksi aikaa. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa klo 6.00–18.00 välillä. Tarjoamamme työ on osa-aikainen ja vuoroja on noin 2–4 kertaa viikossa. Vuorot painottuvat maanantaille ja tiistaille.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätäthän hakemuksesi pikimmiten. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!