(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen varastotyöntekijä meriteollisuuden pariin Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019
SeaKing etsii Pitäjänmäelle Helsinkiin osa-aikaista varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Tässä työssä pääset hoitamaan itsenäisesti varaosavarastoon liittyviä työtehtäviä hyvässä porukassa! Joustavien työaikojen puolesta työntekoon pääsee itse vaikuttamaan, minkä vuoksi tehtävä sopii mainiosti moneen eri elämäntilanteeseen. Mikäli sinulla mahdollisesti aiempaa kokemusta, mutta ennen kaikkea kiinnostusta ja innostunut asenne logistiikka-alaa kohtaan, lue lisää ja hae! Etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivien hakijoiden löydettyä.
KUVAUS
Academic Work etsii varastotyöntekijää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan yritykseen SeaKing Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet hoitamaan varaosia sisältävän varaston toimintaa. Työtehtäviisi kuuluu varaosalähetysten vastaanottoa ja tarkastamista, varaosien keräämistä varastosta sekä lähetysten pakkaamista. Tehtäviisi kuuluu myös varaston ja pakkausten ylläpitoa ja varaosien menekin seuraamista. Tulet työskentelemään pienessä tiimissä yhdessä tarjouslaskijoiden ja tiiminvetäjän kanssa.

Tehtävä sopii loistavasti sinulle, joka haluat työskennellä logistiikka-alalla vakituisessa työsuhteessa opiskelu- tai perhetilanteeseesi sopivilla työajoilla.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on mahdollisesti aikaisempaa työkokemusta logistiikka-alalta tai varastoista sekä soveltuva koulutustausta. Kokemusta enemmän painotamme kuitenkin persoonaasi ja asennettasi. Työskentelyotteeltasi olet aktiivinen ja oma-aloitteinen, ja kykenet joustamaan tarvittaessa. Teet työsi myös huolellisesti ja vastuuntuntoisesti. Katsomme myös eduksi englannin kielen kirjalliset taidot.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Osa-aikainen päivätyö, arkipäivisin esimerkiksi 3 x 8 h tai 5 x 5 h viikossa

Kesto: Vakituinen

Paikka: Pitäjänmäki, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 27.2.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
SeaKing Oy on osa kansainvälistä konsernia, joka suunnittelee ja toimittaa avaimet käteen -periaatteella catering-järjestelmiä loistoristeilijöihin. Toimitukset ovat täysin asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä mittavia kokonaisuuksia. SeaKing on ollut jo yli 30 vuotta alan markkinajohtaja maailmassa. Sen asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ovat kaikki alan johtavat varustamot ja telakat. Yhtiöllä on vahva usean vuoden tilauskanta.