(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen varastotyöntekijä kylmävarastoon
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

Ovatko kesähelteet sinulle liikaa ja kaipaatko viilennystä? Tule meille töihin kylmävarastoon!

Vantaan Viinikkalaan haetaan nyt pitkäaikaisia varastotyöntekijöitä. Työ tapahtuu vaihtelevasti viileässä tilassa (noin +2 astetta) sekä pakkasessa (noin -25 astetta). Työ pitää sisällään pakattujen elintarvikkeiden keräämistä tarralistojen avulla, eli tarkistat listasta keräyspaikan numeron sekä tuotteen nimen ja laitat sen rullakkoon. Kuulostaako helpolta? No sitähän se on! Tässä työssä et tarvitse muuta kuin sujuvan suomen kielen taidon sekä reippaan työmotivaation! Aikaisempaa varastokokemusta et tarvitse, sillä tarjoamme kattavan perehdytyksen uusille työntekijöille.

Kerättävät tuotteet ovat noin 2-15 kg painoisia, eli salilla ei tarvitse enää rampata koko ajan, sillä kesäkunnon saat kaupan päälle! Töitä tehdään vain arkisin klo 06-22 välillä, joten viikonloput jäävät sopivasti vapaaksi muille menoille. Palkkaus pohjautuu kaupan alan työehtosopimukseen (11,81-13,52€/h riippuen kokemusvuosista) + lisät.

Työporukka on erittäin mukava ja joukon jatkeeksi toivotaan henkilöitä, joilta löytyy huumorintajua ja pilkettä silmäkulmassa. Voisitko se olla juuri sinä?

Perehdytys työhön järjestetään viikoilla 29-30 ja toivomme sinun sitoutuvan vähintään vuoden loppuun saakka. Työtunteja on tarjolla minimissään 22,5h/vko, mutta mikäli kaipaat lisää työvuoroja, voimme niitä mahdollisuuksien mukaan tarjota muista Viinikkalassa sijaitsevista varastokohteistamme. Torstait ovat kaikista kiireisimpiä päiviä, joten toivomme hakijoilta valmiutta työskennellä varsinkin silloin.

Valinnat tehdään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä, joten älä aikaile, vaan hae tätä paikkaa välittömästi!