(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen varastotyöntekijä kylmävarastoon
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Ärsyttääkö sinuakin kun tänä vuonna ei ole ollut kunnon talvea? Tule meille töihin kylmävarastoon, niin talvifiilis on taattu! Lunta meidän varastossamme ei valitettavasti ole, mutta kylmyyttä piisaa jopa -25 asteeseen saakka!

Vantaan Viinikkalaan haetaan nyt pitkäaikaisia varastotyöntekijöitä. Työ tapahtuu vaihtelevasti viileässä tilassa (noin +2 astetta) sekä pakkasessa (noin -25 astetta). Työ pitää sisällään pakattujen elintarvikkeiden keräämistä tarralistojen avulla, eli tarkistat listasta keräyspaikan numeron sekä tuotteen nimen ja laitat sen rullakkoon. Kuulostaako helpolta? No sitähän se on! Tässä työssä et tarvitse muuta kuin sujuvan suomen kielen taidon sekä reippaan työmotivaation! Aikaisempaa varastokokemusta et tarvitse, sillä tarjoamme kattavan perehdytyksen uusille työntekijöille.

Kerättävät tuotteet ovat noin 2-15 kg painoisia, eli salilla ei tarvitse enää rampata koko ajan, sillä kesäkunnon saat kaupan päälle! Töitä tehdään vain arkisin klo 06-22 välillä, joten viikonloput jäävät sopivasti vapaaksi muille menoille! Palkkaus pohjautuu kaupan alan työehtosopimukseen + erinäisiin lisiin.

Työporukka on erittäin mukava ja joukon jatkeeksi toivotaan henkilöitä, joilta löytyy huumorintajua ja pilkettä silmäkulmassa. Voisitko se olla juuri sinä?

Aloitus voidaan sopia joustavasti toiveidesi mukaan helmi-maaliskuun aikana. Työtunteja on tarjolla vähintään 22,5h/vko, mutta mikäli kaipaat lisää työvuoroja, voimme niitä mahdollisuuksien mukaan tarjota muista Viinikkalassa sijaitsevista varastokohteistamme.

Valinnat tehdään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä, joten äläs aikaile, vaan hae NYT!