Osa-aikainen varastotyöntekijä Espooseen (15h/vko)
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme Garo Finlandille osa-aikaista varastotyöntekijää Espoon Niittykumpuun tilausten käsittelyn tehtäviin. Tehtävä sopii loistavasti esimerkiksi teknisen alan opiskelijalle, joka haluaa kerryttää sähköalan osaamista opiskeluiden ohessa, sillä varastotyöskentelyn lisäksi pääset avustamaan toimiston eri tehtävissä oman kiinnostuksesi mukaan. Mikäli etenemismahdollisuudet innovatiivisessa yrityksessä houkuttelevat, lue lisää ja hae paikkaa!
KUVAUS
Tarjoamme


* Osa-aikaisen työn esimerkiksi opintojen ohelle
* Hyvät etenemismahdollisuudet innovatiivisessa sähköalan yrityksessä
* Monipuolisen ja omien kiinnostuksen kohteiden mukaan räätälöivän työnkuvan

TYÖNKUVA
Tehtävässä työskentelet Garon varaston viikoittaisten juoksevien asioiden parissa. Työtehtäväsi koostuvat tuotekuormien vastaanottamisesta, käsittelystä, varastoinnista sekä asiakkaiden tilausten pakkaamisesta ja lähettämisestä. Työpäiväsi sijoittuvat tiistaille ja torstaille kuormien saapumis- ja lähetysaikataulujen mukaisesti. Varastotyöskentelyn ohella pääset laajentamaan osaamistasi toimiston puolella muiden avustavien tehtävien parissa oman kiinnostuksesi mukaan.

Tehtävä sopii loistavasti esimerkiksi teknisen alan opiskelijalle, joka haluaa kerryttää kokemusta sähköalalta ja sähköisen latauksen tuotteiden ja ratkaisuiden parista. Tehtävästä on mahdollista edetä asiakasyrityksen sisällä monenlaisiin erilaisiin rooleihin oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaisesti esimerkiksi myynnin puolelle.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutustausta
* Oma-aloitteinen ja vastuullinen työote
* Kiinnostus sähköalaa kohtaan
* Sujuva suomen kielen osaaminen


Relevantti tekninen koulutustausta sekä englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi tehtävässä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Espoo (Niittykumpu)


* Työmäärä: 15h /vko (ti &to)

* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Garo Finland Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille
(mailto:hel02@academicwork.fi).


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Garo Oy kehittää ja valmistaa innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja sähköisen latauksen ja asennuksen tarpeisiin. Yrityksellä on toimipisteitä Pohjoismaissa sekä Irlannissa ja Puolassa, ja konsernilla on maailmanlaajuisesti yli 400 työntekijää. Garon Suomen toimisto ja varasto sijaitsevat Espoon Niittykummussa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267632
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo