(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen varasto-/toimistotyöntekijä, Ceegol Oy (Hyvinkää)
Ceegol Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Ceegol Oy on korkealuokkaisten urheilutarvikkeiden maahantuontiin, markkinointiin ja jakeluun keskittynyt yritys. Yritys on perustettu vuonna perustettu vuonna 2009. Yrityksen verkkokauppa tarjoaa muun muassa sulkapallon tai pyöräilyn harrastajille laajan valikoiman johtavien brändien tuotteita. Lue lisää osoitteessa: https://www.martekman.fi/epages/martekman.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20121112-11092-163547-1/Categories

Ceegol Oy etsii nyt kauttamme osa-aikaista varasto-/toimistotyöntekijää Hyvinkäällä sijaitsevaan toimipisteeseensä.

Työtehtäviisi kuuluu varaston inventaario, tilausten vastaanotto, tilausten kirjaaminen järjestelmään, tuotteiden lähetys asiakkaille sekä verkkokaupan ylläpito. Satunnaisesti osallistut alan messuille sekä muihin tapahtumiin. Työnkuvaa on mahdollista laajentaa oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaisesti.

Tärkeintä tehtävässä on reipas ja toimeen tarttuva työote. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Toivomme, että sinulla on ajokortti ja oma-auto.

Työtä tehdään pääsääntöisesti tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 8-16, 10-20h/vko. Tämä tehtävä sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle! Työsuhde on määräaikainen toukokuun loppuun.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta. Tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkilta, p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 13-14.00.