(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen työntömastokuski, Vantaa
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

Haemme asiakkaamme kanssa yhteistyössä osa-aikaista logistiikkatyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työntekopaikka sijaitsee lentokentän läntisellä puolella Viinikanmetsän alueella.

Etsimämme henkilö on kokenut varastotyöntekijä, jolla on työntömastotrukin ajotaito hallussa. Hyvä fyysinen kunto auttaa pärjäämään tässä tehtävässä. Yrityskielenä on suomi, jonka myötä edellytämme hyvää suomen kielen osaamista.

Työtehtäviisi kuuluu työntömastolla vastaanoton tyhjentäminen, aktiivipaikkojen täyttäminen ja täyslavalähetykset. Tarpeen mukaan työtehtävääsi voi kuulua lisäksi keräys- tai pakkaustehtäviä.

Oletko työntömastotaitoinen kaveri, joka on vailla osa-aikasta työpaikkaa esimerkiksi päivätöiden ohelle? Tässä on mahdollisuutesi lisätienestiin, ilmianna itsesi jättämällä rohkeasti hakemus! Voit myös suoraan olla yhteydessä hakuprosessista vastaavalle henkilölle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen emma.vuorenmaa@adecco.fi. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme jo haun aikana.