(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen työntekijä Kivimaan Burger Mafialle
Burger Mafia

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019
Burger Mafia
Perinteinen Lahen Grilli - Vuodesta 1978

PERINTEINEN GRILLI LAHEN TYYLIIN!
Voimme luvata sinulle yhden asian. Nälkä lähtee! Burger Mafialla herkuttelet perinteisen grilliruoan lisäksi herkullisillä kebabeilla, pitsoilla ja talon omilla special-annoksilla, jotka vaihtelevat aina sesongin mukaan.

Toimipisteemme ovat Lahden Kärpäsessä ja Kivimaalla. Ulkona ei tarvitse hytistä tai sotkea auton istuimia kastikkeilla, koska meillä on viihtyisät sisätilat ruokailuun molemmissa pisteissä. Tervetuloa syömään hyvin, ja taas jaksaa!
Toimenkuva
Perinteinen Lahen Grilli Burger Mafia etsii kauttamme osa-aikaista grillityöntekijää Kivimaan toimipisteelleen. Tässä työ joka sopii erinomaisesti esim opiskelijalle! Työ pääasiassa iltavuoroja ja viikonloppuja vaihtelevin viikkotunnein ma-su välillä.

Aikaisempaa kokemusta grillityöstä emme edellytä sillä asiakkaamme etsii itselleen huipputyyppiä, joka kiinnostunut oppimaan grillityöskentelyn salat.
Odotamme sinulta
Olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, jonka hymy ei hyydy kiireen keskellä. Nautit myyntityöstä ja monipuolisesta työnkuvasta, jossa jokainen työpäivä on erilainen.
Pystyt työsketelemään arki-iltaisin sekä viikonloppuisin.
Olet valmis suorittamaan hygieniapassin, mikäli tätä ei valmiina ole.
Eduksi laskemme, mikäli sinulla on aikaisempaa kassakokemusta tai myyntityökokemusta
Huomioi, että asiakkaamme kouluttaa sinut täysin työhön, joten asenne ratkaisee tässä paikassa!
Muut tiedot
Tiedustelut paikkaa koskien vain VMP Varamiespalvelu Lahden toimistolta.

Kiinnostuitko ja haluaisit olla osana perinteistä Lahtelaista Grilliä? Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.vmp.fi tai soita 03-873200, jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Liitä hakemukseesi mukaan myös CV!
Kesto
3-6kk
Lisätietoja
Sanna-Maria Mäkinen, sanna-maria.makinen@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.01.2019 mennessä.