(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen työmaainsinööri uudisrakennustyömaalle Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019
Oletko rakennusalan opiskelija ja etsit mahdollisuutta päästä kerryttämään arvokasta kokemusta työmaainsinöörin tehtävistä koulun ohella? Me etsimme nyt osa-aikaista työmaainsinööriä Espooseen! Mikäli sinulta löytyy jo hieman aikaisempaa työkokemusta alalta ja olet innokas oppimaan lisää sekä kehittymään rakennusalan huipuksi, saatat olla etsimämme henkilö!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään työmaainsinöörinä Pohjola Rakennus Oy Suomen Espoon kerrostalotyömaalla, kohde on uudisrakennustyömaa. Tämä positio tarjoaa mahdollisuuden kerryttää arvokasta kokemusta työmaainsinöörin tehtävistä ja pääset seuraamaan kokeneiden ja kannustavien mestareiden ohjeistuksessa erilaisia tehtäviä. Kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuus saada enemmän vastuuta ja kasvaa työnjohdon tehtäviin.

Tarjoamme


*
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

TYÖNKUVA
Pääasiassa toimit vastaavan mestarin työparina. Työnkuvasi on monipuolinen ja tehtäviisi kuuluu esimerkiksi perussuunnitelmien läpikäynti ja seuranta, työvaiheiden aikataulujen tekeminen sekä työmaahankintojen avustaminen.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on rakennusalan insinööriopiskelija, joka on esimerkiksi opintojensa puolivälissä tai loppuvaiheessa. Sinulla tulisi olla hieman aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta, esimerkiksi harjoittelusta tai kesätöistä. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja sinulla on jatkuva halu oppia lisää sekä intoa kehittyä ja kasvaa Pohjola Rakennuksella tulevaisuuden rakennusalan huipputekijäksi! Sinulla ei mene sormi suuhun ongelmien edessä vaan tartut rohkeasti toimeen ja uskallat kysyä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä kommunikaatiotaitoja suomeksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuvat rakennusalan opinnot
* Aikaisempaa työkokemusta rakennusalan tehtävistä (esim. harjoittelu tai kesätyö)
* Oppimishaluinen, aktiivinen ja asioihin tarttuva työote sekä hyvät vuorovaikutustaidot
* Sujuva suomen kielen taito
* Hyvät MS Office-taidot


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 15.8.2020 asti. Aloituksesta osa-aikainen (2pvä/vko) koulun ohella ja kesällä kokoaikainen.
* Sijainti: Espoo, Niittykumpu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Pohjola Rakennus Oy Suomi puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Pohjola Rakennus Oy Suomi on hyvien naapurustojen rakentaja. Vuonna 1989 perustetulla perheyrityksellä on toimipisteet Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Yhtiö koostuu omasta maanhankinnasta, hankekehityksestä ja kerrostalotuotannosta. Olemme rakentaneet jo yli 12 000 kotia, jotka sijaitsevat hyvillä paikoilla, ja joiden pohjaratkaisut suunnitellaan ammattitaidolla. Pohjola Rakennus Oy Suomessa työskentelee noin 250 henkilöä.