(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen Tuotesuunnittelija, Absentus Oy, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019
Omaatko kokemusta 3D-mallintamisesta ja tuotesuunnittelusta? Haluatko päästä osaksi kunnianhimoista ja kasvavaa yritystä? Etsimme nopealla aikataululla asiakasyrityksellemme Absentus Oy:lle Tuotesuunnittelijaa. Tehtävässä pääset laatimaan markkinointimateriaaleja yrityksen tuotteille, osana kunninanhimoista startup-yhteisöä. Lue tarkemmin tehtävästä ja pistä hakemusta tulemaan jo tänään, sillä etenemme haussa heti sopivien henkilöiden löytyessä!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista Tuotesuunnittelijaa Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Absentus Oy:lla.
TYÖNKUVA
Pääsääntöinen työtehtäväsi on laatia useita markkinointimateriaaleja yrityksen suunnittelemille muistomerkeille. Tulet työskentelemään yhteistyössä yrityksen perustajan Peterin kanssa, joka vastaa tuotesuunnittelusta. Tehtävänäsi on laatia laadukkaita tuotekuvia ja 3D-mallinnuksia, esitteisiin sekä yrityksen verkkosivuille. Tehtävässä voit hyödyntää lähes mitä tahansa Adobe Illustratorin kaltaista työkalua, kunhan työnjälki on laadukasta. Lisäksi yrityksessä hyödynnetään Emersya työkalua, jonka käyttö on nopea oppia. Oman taitotasosi mukaan sinulla on mahdollisuus päästä myöhemmässä vaiheessa myös suunnittelemaan tuotteita.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Markkinointimateriaalien laatiminen
* Mahdollisesti tuotteiden suunnittelu


Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden itsenäiseen tehtävään, jossa löytyy kehittymismahdollisuuksia nopeasti kasvavassa, ja suuret tavoitteet omaavassa startupissa. Yrityksessä vallitsee nuori ja luova kulttuuri, jossa jokainen pääsee toteuttamaan itseään.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on kerryttänyt jo jonkin verran kokemusta tuotesuunnittelusta ja 3D-mallinnuksesta. Kokemustakin tärkempää on, että sinulla on itsenäinen ja laatuhakuinen työote, etkä säikähdä nopeaa työtempoa. Etsimme henkilöä, joka on kehittymishaluinen ja rohkea asenne, sekä tuot omalla asenteellasi energiaa toimistolle. Yrityksen tavoitteena on kansainvälistyä, jonka vuoksi tehtävässä menestyminen edellyttää, sujuvan suomen kielen lisäksi, sujuvaa englannin kielitaitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta
* Kokemusta tuotesuunnittelusta ja 3D-mallinnuksesta
* Itsenäinen, laatuhakuinen ja nopeatempoinen työote
* Kehittymishaluinen, rohkea ja energinen asenne
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Liitäthän hakemuksesi yhteyteen portfolion aiemmista harjoitus-/työnäytteistäsi.

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla saksan tai ruotsin kielen osaamista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-aika 22,5 h/viikko

Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen

Paikka: Otakaari 5, 02150 Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Absentus Oy on vuonna 2016 perustettu startup, joka suunnittelee persoonallisia muistomerkkejä sekä niihin liittyviä tuotteita hautausmaille, useista eri materiaaleista. Yrityksen tavoitteena on rakentaa pohjoismaista muotoilua eteenpäin ja laajentaa toimintaansa maailmalle. Absentukselle myönnettiin vuonna 2017 kilpailuvoitto kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.