(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen toimitilahuoltaja Haminaan
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020
Haemme joukkoomme osa-aikaista TOIMITILAHUOLTAJAA!

Kohde/kohteet sijaitsevat Haminassa ja Haminan ympäristössä. Työtehtävä on määräaikainen osa-aikainen, tehtävän kesto 31.8.2020 asti ja työtunteja vaihtelevasti 10 - 38,75 tunnin välillä / viikko. Työ pitää sisällään ylläpito- ja perussiivoustehtäviä.

Hakemamme työntekijä on omatoiminen, luotettava, työhönsä sitoutunut ja työstäsi oikealla asenteella suoriutuva. Kohteet ovat laidasta laitaan koulusta toimistoon ja kaikkea siltä väliltä, työaika aamupainotteinen / sopimuksen mukaan. Oman auton käyttömahdollisuus katostaan eduksi, sillä kohteita on useita ja välimatkat niihin taittuu kätevämmin omalla autolla. Työkohteiden välimatkoista maksetaan kilometrikorvaus. Työ kutsuu sinua, aloitus sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavilta henkilöiltä edellytämme palvelutyöhön sopivaa asennetta. Tärkein ominaisuus on asenne, joka ratkaisee! Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen siivoustyöstä, mutta mikäli aikaisempaa kokemusta ei ole, opastamme ja koulutamme sinut tehtävään. Meillä saat kattavan perehdytyksen työhösi.
Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemus mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valitun henkilön tulee esittää rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen.

Mikäli sinulla on kysyttävää, soita palveluohjaaja Maarit Suomelle p. 040 652 3401, joka on tavoitettavissa parhaiten ma – pe klo 8.00-13.00 välisenä aikana.

Toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme, jos osa-aikainen työ on sinun juttusi!


Miksi Palmian toimitilapalvelut?

Siivousalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmian siivouspalveluissa työskentelee noin 900 alan ammattilaista. Päivittäin puhdistettavia neliöitä melkein kaksi miljoonaa. Toimimme runsaassa 600 eri kohteessa, palvelukohteitamme ovat mm. keskustakirjasto Oodi, Helsingin Satama, Helsingin kaupungintalo, Aalto-yliopisto, metron asemalaiturit ja Turun linna.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.