(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen toimitilahuoltaja Haminaan
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2019
Osa-aikainen työpaikka läheltä kotia!

Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä - hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Kohde/kohteet sijaitsevat Haminassa ja Haminan ympäristössä. Työtehtävä on vakituinen ja osa-aikainen, työtunteja vaihtelevasti 10 - 38.45 tuntia/viikko. Työ pitää sisällään ylläpito- ja perussiivoustehtäviä. Olet omatoiminen, luotettava, sitoutunut oman työsi herra/rouva ja suoriudut työstäsi oikealla asenteella. Kohteet ovat laidasta laitaan koulusta toimistoon ja kaikkea siltä väliltä, työaika aamupainotteinen/sopimuksen mukaan. Oman auton käyttömahdollisuuden laskemme sinulle eduksi, kohteita on useita ja välimatkat niihin taittuu kätevämmin omalla autolla. Työ kutsuu sinua, aloitus sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavilta henkilöiltä edellytämme suoritettua laitoshuoltajan/toimitilahuoltajan tutkintoa tai alan työkokemusta sekä palvelutyöhön sopivaa asennetta, kaikkein tärkein ominaisuus on asenne, joka ratkaisee! Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen siivoustyöstä, mutta ei hätää, tarvittaessa koulutamme sinut, vähintään opastamme ja perehdytämme ja taitojen karttuessa opetamme lisää.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian, aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana. Hakuaika toistaiseksi, mutta sulkeutuu sopivan henkilön löydyttyä.
Noudatamme 6 kuukauden mittaista koeaikaa. Lisäksi työssä toimiessa sinun pitää esittää oikeusrekisterikeskuksen antama rikostaustaote lasten kanssa ttyöskentelyyn.

Soita palveluohjaaja Maarit Suomelle p. 040 652 3401 ja kysy lisää, varmimmin paikalla 8.00-13.00 välisenä aikana.

Toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme, jos osa-aikainen työ on sinun juttusi!