(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen toimistotyöntekijä
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020
Etsitkö osa-aikaista toimistotyötä?

Etsimme pintakäsittelyalalla toimivalle asiakkaallemme Helsinkiin asiakaspalveluhenkistä, osa-aikaista toimistotyöntekijää.
Pääasialliset tehtäväsi ovat laskutukset ja puhelimitse tapahtuva asiakaspalvelu, mutta olet valmis auttamaan joustavasti myös muissa avustavissa tehtävissä.

Työaika sijoittuu klo 8-16 välille. Työpäivät ovat kuuden tunnin pituisia ja toivomme, että olet käytettävissä 3 kertaa viikossa. Kiireisinä aikoina töitä on tarjolla enemmänkin, 18-40 h/vko.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on aluksi 6 kk määräaikainen.

Toivomme sinulta hyvää organisointikykyä, huolellista työotetta ja erinomaista suomen kielen taitoa. Procountor-ohjelman tuntemus sekä aikaisempi asiakaspalvelu- tai toimistotyökokemus katsotaan eduksesi.


Lisätiedot ja hakeminen

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Temp-Teamin kanssa ja valittu henkilö tulee työllistymään Temp-Teamin kautta vuokratyösuhteeseen.

Hae tehtävää jättämällä ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Osa-aikainen toimistotyöntekijä.

Mahdollisissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä Temp-Teamin Sales Manager Aleksi Pantsuun sähköpostitse aleksi.pantsu@temp-team.fi tai puhelimitse 040 307 5115.