(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen toimistotyöntekijä
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Etsimme asiakkaallemme Raisioon osa-aikaista toimistotyöntekijää hallinnon tehtäviin pitkään työsuhteeseen.

Työssäsi toimit hallinnon moniosaajana. Tehtäviisi kuuluu mm. myynti- ja ostolaskujen käsittely sekä palkkahallinnon työtehtävät. Viikoittainen työaika on 15h / viikko. Toivomme, että sinulla on vastaavaa kokemusta aikaisemmin työhistoriassasi. Eduksi katsotaan Netvisor käyttökokemus.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä milloin olet käytettävissä.

Hae paikkaa sähköisen hakujärjestelmämme kautta. 

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/