(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen toimistotyöntekijä (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Masetti Oy on yksi maan johtavista peräkärryalan yrityksistä, joka on erikoistunut jarrullisiin peräkärryihin ja taukovaunuihin. Tärkeimmät tuotemerkit ovat EDUARD- ja UNSINN-peräkärryt sekä Masetti Taukovaunut. Tuotevalimoimaan kuuluu myös Masetti alumiinirampit ja ajosillat. Lisäksi Masetti Oy tarjoaa asiakkailleen huolto- ja varaosapalvelut sekä ammattitaitoisen teknisen tuen. Konttori ja päävarasto sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Turussa.

Masetti Oy etsii nyt kauttamme OSA-AIKAISTA TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Osa-aikaisena toimistotyöntekijänä vastaat asiakastilausten käsittelemisestä ja muista toimiston päivittäisistä juoksevista tehtävistä. Työnkuvaan sisältyy myös asiakaspalvelua, lähetysten hoitamista, kotisivujen päivittämistä sekä markkinointia. Tulevaisuudessa vastuullasi on mahdollisesti myös verkkokaupan hallinnointi.

Työssä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, itsenäistä ja tarkkaa työotetta. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme hakijoilta hyviä IT-taitoja. Kyseessä on arkisin tehtävä päivätyö, ja työhön annetaan kattava perehdytys. Työaika alkuvaiheessa 20–30 h/vkossa, mutta työstä on mahdollista saada myös kokoaikainen työ.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 14–15. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!