Osa-aikainen toimistotyöntekijä taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon tehtäviin Testimate Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019
Etsitkö itsellesi joustavaa osa-aikatyötä monipuolisessa tehtävässä taloushallinnon sekä henkilöstöhallinnon ja muiden tukitehtävien parista? Mikäli kyllä, jatka lukemista! Asiakkaamme Testimate Oy toimii ohjelmistojen testauspalveluiden parissa asiakkaidensa järjestelmähankkeissa. Etsimme nyt Testimatelle ahkeraa ja oma-aloitteista henkilöä tukemaan käytännön hallinnollisissa tehtävissä. Työnkuvasi on laaja ja pitää sisällään muun muassa laskutuksen ja taloushallinnon työtehtäviä, myynnin ja markkinoinnin tukemista muun muassa markkinointimateriaalin suhteen sekä työsuhdeasioiden hoitamista, kuten työsopimusten valmistelua. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on monipuolista kokemusta toimistotöistä, olet työntekijänä oma-aloitteinen sekä aktiivinen ja puhut sujuvasti sekä suomea että englantia. Kokemuksesi esimerkiksi henkilöstöalalta tai IT-alalta tukevat tehtävässä pärjäämistä. Mikäli kiinnostuit, lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa vielä tänään!
KUVAUS
Etsimme osa-aikaista työntekijää monipuoliseen työnkuvaan taloushallinnon, laskutuksen, markkinoinnin ja muiden toimistotehtävien pariin. Tässä tehtävässä vastaat asiakkaiden laskuttamisesta, tuntikirjausten tarkistamisesta ja palkkamateriaalin lähettämisestä tilitoimistoon. Palkka- ja taloushallinnon lisäksi työskentelet markkinointimateriaalin parissa ja valmistelet erilaisia dokumentteja. Pääset lisäksi toimimaan Testimaten uusien rekrytointien parissa valmistellen työsopimuksia sekä työsuhdeasioita. Työsi pitää sisällään myös sisäisten tapahtumien ja matkojen koordinointia. Työsi tapahtuu etätyönä.

Tarjoamme


* Erittäin laajan työnkuvan sekä mahdollisuuksia vaikuttaa työn sisältöön ja työskentelytapoihin
* Vapautta ja vastuuta; monipuolinen työ vaatii sinulta itseohjautuvuutta mutta saat vaikuttaa siihen miten työsi teet
* Osaamisesi sekä motivaatiosi mukaan työnkuvaasi voidaan kehittää ja vastuitasi lisätä

TYÖNKUVA

* Laskutuksen ja palkanmaksun työtehtävät
* Myynnin ja markkinoinnin tukeminen
* Henkilöstöhallinnon tukitehtävät
* Yleiset hallinnolliset työtehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Laajasta työnkuvasta johtuen etsimme henkilöä, joka on tottunut työskentelemään monipuolisissa hallinnollisissa tehtävissä. Kaikenlainen kokemuksesi toimistotöistä on eduksi tässä tehtävässä. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta esimerkiksi laskutuksen, palkkahallinnon, henkilöstöhallinnon ja/tai myynnin tukemisen tehtävistä. Persoonaltasi olet oma-aloitteinen, rohkea ja reipas sekä itseohjautuva. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja sinulla on selkeä ulosanti. Käytät sujuvasti Office-ohjelmia ja viihdyt itsenäisessä työssä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Monipuolista työkokemusta (esimerkiksi laskutus, taloushallinto, henkilöstöasiat, myynnin tukeminen)
* Sujuvat suomen ja englannin kielen taidot sekä selkeä ulosanti
* Joustava ja itseohjautuva asennoituminen työhön


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Etätyö, mahdollisuus tehdä missä vain
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Testimate Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Testimate Oy:stä täältä
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1317875
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki