(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen toimistotyöntekijä Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019
Etsitkö esimerkiksi opintojesi ohelle toimisto- ja asiakaspalvelutehtäviä? Jos sinulla on jo hieman aiempaa kokemusta toimistotöistä sekä kielitaitoa, voi tässä olla tehtävä juuri sinulle! Asiakasyrityksemme Wermundsen Oy etsii nyt asiakaspalveluhenkistä toimistotyöntekijää toimimaan monipuolisissa teknisen tukkukaupan tehtävissä. Jos kiinnostuit, lue lisää ja hae heti! Aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa.
KUVAUS
Tarjoamme:

Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden oppia uutta kansainvälisistä teknisen tukkukaupan toimisto- ja asiakaspalvelutehtävistä. Nyt haussa olevassa tehtävässä oikea asenne on pitkää kokemusta tärkeämpää! Työtä on tarjolla joustavasti vähintään kahtena päivänä viikossa ja se sijoittuu toimistotyöaikoihin. Tämän lisäksi pääset työskentelemään osana pientä ja asiantuntevaa asiakaspalvelutiimiä.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisäätäältä.
TYÖNKUVA
Työtehtäviisi tulee kuulumaan esimerkiksi:


* Puhelinvaihteen hoito
* Huoltopyyntöjen vastaanotto
* Tilausten käsittely
* Muita yleisiä toimistotehtäviä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus tai opinnot käynnissä
* Hieman aikaisempaa kokemusta toimistotehtävistä
* Erinomaiset asiakaspalvelutaidot
* Tarkka, itsenäinen ja rohkea työote
* Sujuva Office -osaaminen
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: Määräaikainen, 6kk, jonka jälkeen jatko on mahdollinen

Työmäärä: Osa-aikainen, vähintään 15h viikossa

Sijainti: Helsinki

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Wermundsenin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettääAcademic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
Wermundsen -konserni koostuu kolmesta eri yrityksestä, joiden pääliikealueita ovat teknisten komponenttien maahantuonti ja myynti, kaupan ala ja elintarviketeollisuus sekä rakennus- ja raskasteollisuus. Kansainvälinen yritys kuuluu markkinajohtajiin jokaisella liikealueellaan ja panostaa asiakastyytyväisyyteen sekä tekniseen asiantuntemukseen.

Lue lisää:http://www.wermundsen.fi/