(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen toimistosiivooja Vantaalle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme Vantaalle hyvien kulkuyhteyksien varrelle   TOIMISTOSIIVOOJAA   Mitä työpäiviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta?
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla toimisto- ja koulutustiloja. Työ on myös asiakaspalvelua, sillä tilojen käyttäjät ovat paikalla työpäiviesi ajan. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn.    Olet siivousalan ammattilainen ja sinulla on useampi vuosi kokemusta alalta, sekä kokemusta yhdistelmäkoneen käytöstä.  Kokemuksesi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja.
Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla hyvä suomen kielen taito. Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja kanssasi on kiva tehdä töitä.   Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen  arkityö (15h/viikko). Työvuorot ovat arkisin kello joko 15-18 tai 16-19. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään.   Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.    Kiinnostuitko?  
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 2.6.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.    Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Tanja Paulasaari-Aho tanja.paulasaari-aho@coor.com.   Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).