(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen toimistosiivooja Vantaalle aamuvuoroon
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Vantaalle aamuvuoroon
  TOIMISTOSIIVOOJAA 
  Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle vakituisen ja osa-aikaisen työsuhteen (20h/viikko).Työvuorosi ovat arkisin kello 6-10. Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.     Tehtäväsi?
Siivoojana huolehdit käyttäjien viihtyvyydestä huolehtimalla toimisto- ja liikuntatilojen puhteudesta ja siisteydestä. Työ on ylläpito- ja perussiivousta. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.    Mitä odotamme sinulta?
Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta alalta ja hyvä siivoussilmä. Työtavoiltasi olet oma-aloitteinen ja tunnollinen. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa. Olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä.    Kiinnostuitko?
 Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 25.9.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.   
 
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Siret Ross 050 378 4026 klo 6.00-10.00