Osa-aikainen toimistosiivooja Turkuun
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Etsitkö pitkäaikaista työtä puhtaanapidon tehtävistä? Oletko työntekijänä huolellinen ja asiakaspalveluhenkinen? Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt asiakkaallemme TOIMISTOSIIVOOJAA Turkuun.

Työssä vastaat asiakasyrityksemme toimistokohteen tilojen ylläpitosiivouksesta ja puhtaudesta. Kyseessä osa-aikainen työ ja työtä tehdään 4- tai 6 tuntia päivässä tilanteesi mukaan. Työvuorot ovat aina ma-pe klo 12.30 alkaen (jos teet 6h vuoroja) tai n. klo 14.30 alkaen (jos teet 4h vuoroja). Edellytämme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, mielellään toimistosiivouksesta. Lisäksi edellytämme sinulta huolellista työotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Eduksi luemme, mikäli sinulla on puhtaanapidon koulutustausta. 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn ja mahdollisuuden siirtyä myöhemmin asiakkaamme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.Tässä tehtävässä pääset tekemään työtä itsenäisesti ja näyttämään ammatillisen työotteesi asiakkaille. Lisäksi tarjoamme sinulle erinomaisen perehdytyksen tehtävään. 

Olisitko meidän uusi työntekijä? Loistavaa! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Emmi Sivén, emmi.siven@personalhuset.fi / 050 599 9210. 

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401668
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 27.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku