(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen toimistosiivooja Turkuun
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Etsitkö liikkuvaa ja omatoimista kokoaikatyötä? Motivoiko sinua työn aktiivisuus sekä toisistaan eroavat työpäivät?  Etsimme tiimiimme iloista ja reipasta

 

 

TOIMISTOSIIVOOJAA

 

 

Turkuun vakituiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä työskentelet muutamassa toimistokohteessa, joiden välillä on pieni siirtymä. Työtä tehdään arkisin kello 6.00 alkaen ja viikkotunteja kertyy noin 17h. Noudatamme kiinteistöpalvelualan TES:iä ja tässä tehtävässä palkkaluokka on 2. eli 10,88€/h.

 

Aikaisempi työkokemus siivousalalta on plussaa, mutta työ on erittäin itsenäistä, joten motivaatio ja oma-aloitteisuus ovat kokemusta tärkeämpiä. Luotettava pitää toki myös olla ja kykenevä sietämään muutoksia työviikon aikana. Tässä työssä et varmasti pääse tylsistymään, sillä jokainen päivä on erilainen! Kohteiden välillä on muutaman kilometrin siirtymä, joten ajokortista ja omasta autosta on hyötyä tehtävässä.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! Voit tutustua siivoustyöhön ja meihin työnantajana osoitteesta https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.