(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen toimistosiivooja Töölöön
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Oletko tehokas tiimipelaaja ja onko tavoitteenasi työllistyä puhdistuspalvelualalle? Olisitko sinä etsimämme henkilö siivoustöihin?

Haemme asiakkaallemme Töölöön osa-aikaista TOIMISTOSIIVOOJAA.

Toimistosiivoojana työskentelet asiakkaamme toimistokohteessa tuuraavana henkilönä hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Töölössä. Töihin on mahdollisuus päästä nopeallakin aikataululla, ja saat tuleviin työtehtäviisi hyvän perehdytyksen. Kohteessa työvuorot ovat arkisin kello 9-15. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus tehdä keikkatöitä myös muissa asiakkaamme kohteissa. Siivoojana työskentelet tärkeässä roolissa osana tiimiä, ja työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteemme toimivuuden näkökulmasta.

Toivomme sinulta alan koulutusta tai vaihtoehtoisesti aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Lisäksi edellytämme halua oppia sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Kyseisessä asiakaskohteessa on vaatimuksena, että työntekijä pystyy viestimään myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia puhdistuspalvelualasta ja työskennellä kohteissamme monipuolisten alan tehtävien parissa. Motivaatiolla ja omalla kiinnostuksella voit päästä etenemään alalla pitkälle.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus viimeistään 13.1.2019 oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi.