(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen toimistosiivooja Pasilaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsitkö työtä esimerkiksi opintojen oheen? Haemme Pasilaan   TOIMISTOSIIVOOJAA   Tämä tehtävä sopii erinomaisesti sinulle, joka etsit osa-aikaista työtä arki-iltoihin. Työsuhde on vakituinen ja viikkotunteja on 12. Työvuorosi ovat maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 18-22.   Mitä tämä tehtävä pitää sisällään?
Huolehdit ammattitaidollasi asiakkaamme toimiston kaikkien tilojen ylläpito- ja perussiivouksesta. Kohteessa työskennellään yksin. Työtäsi helpottavat käytössäsi olevat laadukkaat ja nykyaikaiset siivousvälineet ja – laitteet.   Tarjoamme henkilöstöllemme erilaisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi ja voimme tarjota sinulle miellyttävän ja turvallisen työympäristön.    Mitä odotamme sinulta?
Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja ammattitaitosi kautta osaat huoltaa erilaisia pintoja ja tiloja. Olet iloinen asiakaspalvelija ja sinulla on hyvä suomen kielen taito.   Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi?
Kuulostaako tämä sinulle passelilta työpaikalta? Hae tehtävään heti, jos innostuit työpaikasta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on kuitenkin 25.2.   Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anne Syri anne.syri@coor.com.   Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).   Olemme mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.