Osa-aikainen toimistosiivooja Ouluun
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Ouluun

TOIMISTOSIIVOOJAA

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle määräaikaisen sijaisuuden 31.5.2022 asti, missä viikkotunnit ovat 17 tuntia viikossa. Työvuorot ovat arkisin 17-20.30 ja palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan. Aloitus tehtävässä on elokuun alussa. Pääset osaksi asiakkaan tilojen siisteydestä ja puhtaudesta huolehtivaa siivoustiimiä.

Toimistosiivoojana tehtäviisi kuuluu ylläpitosiivouksen tehtäviä, kuten imurointia, lattioiden puhdistusta, WC-tilojen siivousta ja roskien vientiä. 

Mitä odotamme sinulta?
Katsomme eduksesi, jos sinulla on aikaisempaa siivouskokemusta, mutta voit vakuuttaa meidät myös reippaalla asenteella siivoustyötä kohtaan. Lisäksi tarvitset työssä hyvää fyysistä kuntoa, suomen kielen taitoa sekä hyvää asiakaspalveluasennetta.

Kiinnostuitko?Hae tehtävää vaikka heti täyttämällä hakulomake nettisivuillamme. Hakuaika tehtävään päättyy 30.7. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään henkilöluottotietojen tarkistus ja huumausainetestaus.​

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Katja Isoniemi p. 050 452 9027 arkisin 9-15.

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

 

 

 

 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot