(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen toimistosiivooja Kuopion keskustaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Kuopioon hyvien kulkuyhteyksien varrelle keskustan tuntumaan   TOIMISTOSIIVOOJAA   Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Tarjoamme sinulle vakituisen ja osa-aikaisen arkityön (15h/viikko). Työvuorot sijoittuvat vaihdellen aamu kuuden ja ilta kymmenen väliin. Aloitus tehtävässä on huhti- toukokuun vaihteessa.
    Olet tärkeä osa isompaa asiakkaan kiinteistön palveluista huolehtivaa tiimiä. Vaikka työt hoidetaankin itsenäisesti, työpäivän ilot ja tilanteet jaetaan yhdessä tiimin kanssa.    Työtehtäviisi kuuluu perus- ja ylläpitosiivous arvostetun asiakkaamme toimipisteissä Kuopiossa.  Huolehdit myös astianpesukoneiden täytöstä ja tyhjentämisestä taukotilojen siivouksen yhteydessä. Ajoittain töihisi saattaa kuulua esimerkiksi AV-laitteiden tai fläppitaulujen siirtoa, sekä remontti- ja muuttosiivouksia kohteessa. Katsot, että kopiotilojen toimistotarvikevarastot ja ensiapukaapit ovat aina järjestyksessä, ja niistä löytyy kaikki tarvittava.   Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta ja mahdollisesti alan koulutus. Tärkeintä on kuitenkin, että olet iloinen asiakaspalvelija ja tartut reippaasti töihin. Olet hyvä työkaveri ja tiedät, että tiimi onnistuu yhteen hiileen puhaltaen. Tarvitset työssä hyvää suomen kielen taitoa.   Miten ja milloin voit hakea tehtävään?
Voit hakea tehtävään heti täyttämällä hakulomakkeen, mutta viimeinen hakupäivä on 22.3.Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.   Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa mielellään arkisin kello 14-16 palvelupäällikkö Hanna Mönkkönen p. 040 3014002. Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).