(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen toimistosiivooja iltavuoroon Vallilaan Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020
Onko sinulla silmää erinomaiselle asiakaspalvelulle ja puhtaudelle?  Lue lisää, sillä etsimme nyt Vallilaan   TOIMISTOSIIVOOJAA   Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen (6h/viikko). Työvuorosi ovat arki-iltaisin kello 14-22. Työpaikka sijaitsee erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella.  Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään huumausainetestaus sekä henkilöluottotietojen tarkastus.   Pääset osaksi isompaa asiakkaan toimiston arjen sujumisesta huolehtivaa tiimiä. Työtehtäviisi kuuluu ylläpito- ja perussiivousta.   Mitä odotamme sinulta?
Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta siivousalalta ja silmää erilaisten pintojen ja tilojen puhdistamiseen.
Lisäksi toivomme, että olet yhtä mukava ja mutkaton tyyppi, kuin tulevat työkaverisi. Sinulla on hyvä suomen kielen taito.   Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi? Täytä hakemus nettisivuillamme 23.11. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 8-14  palveluohjaaja Siret Ross puh.050 378 4026.   Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).