Osa-aikainen toimistosiivooja Helsinkiin
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko erityisesti viikonlopputyötä? Etsimme nyt Malmille

SIIVOOJAA 

Mitä tarjoamme sinulle? 
Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen (6h/viikko)viikonlopputyö. Työajat ajoittuvat yleensä aamupäivään. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Malmilla ja palkkaus on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan. Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla tauko- ja sosiaalitiloja. Työ on myös asiakaspalvelua, sillä tilojen käyttäjät ovat paikalla työpäiviesi ajan. 

Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn.

Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.   

Mitä odotamme sinulta?
Sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta ainakin kahden vuoden ajalta ja kokemusta yhdistelmäkoneen käytöstä.  Kokemuksesi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja kanssasi on kiva tehdä töitä. 

Asiakaskohteessa työskenteleville tehdään turvallisuusselvitys. Tehtävään valitun henkilöllä tulee olla hyvä suomen kielen taito. 

Kiinnostuitko?   
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 30.9. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.  
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Anne Syri anne.syri@coor.com.

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot