(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen toimistosiivooja Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Etsitkö osa-aikaista arkityötä Helsingistä ja sinulla on silmää hyvälle asiakaspalvelulle ja puhtaudelle? Toimintamme kasvaessa etsimme nyt tiimiimme reipasta uutta coorilaista 

TOIMISTOSIIVOOJAN TEHTÄVÄÄN

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle osa-aikaisen ja vakituisen työsuhteen (32,50h/viikko).  Työvuorot ovat arkisin 7-13.30. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kalasatamassa.

Mitä työtehtäviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta?
Tehtäviisi kuuluu huolehtia portaiden, sosiaalitilojen ja neuvottelutilojen pintojen puhtaudesta. Työ on luonteeltaan ylläpitosiivousta. 

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivouksesta tai alan koulutus ja osaat näin ottaa nopeasti näppeihisi uuden kohteen. 

Olet helposti lähestyttävä ja iloinen asiakaspalvelija. Toivomme, että tuot rohkeasti esiin kehitysehdotuksia jos huomaat, että kohteessa on jotain sellaista, mikä saattaisi vaatia korjausta, tai miten omaa työtäsi siivouksessa voisi kehittää. Tarvitset tehtävässä hyvää suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian! Hakuaika tehtävään päättyy viimeistään 28.1.2020, mutta luemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemukselle ei tarvitse liittää erillistä hakukirjettä tai ansioluetteloa, mutta pyydämme, että kerrot tuolloin aikaisemmasta työkokemuksestasi hakulomakkeella.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Anne Syri anne.syri@coor.com.
  

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.