(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen toimistosiivooja aamuvuoroon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019
Haluatko työn, jossa pääset luomaan elämyksellisiä palvelukohtaamisia asiakkaiden kanssa?


Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” -palveluasenne, matkallamme maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Käy katsomassa täältä, minkälaista palvelua tarjoilee puolen miljoonan ISS:läisen joukosta kolmen parhaan joukkoon yltänyt Rajeevan Selvaskantharajah. 


Haemme nyt aurinkoisella ja palvelualttiilla asenteella varustettua osa-aikaista TOIMISTOSIIVOOJAA merkittävän pohjoiseurooppalaisen asiakkuutemme pääkonttorikohteeseen Helsingin Ilmalaan.

Tehtävässä olet asiakkaan työtilojen sielu. Huolehdit kohteen kerroksissa yleisestä viihtyvyydestä kuten siisteistä ja toimivista työskentelytiloista, neuvotteluhuoneiden yleisestä siisteydestä ja toimivuudesta sekä kahvikoneiden ylläpidosta. 


Sinulla on positiivinen ja joustava asenne, osaat priorisoida sekä osaat ratkaista asioita asiakkaan hyväksi omaa ratkaisukykyäsi hyödyntäen. Oman työn ja toimintatapojen kehittäminen arjessa näkyy myös vahvasti työpanoksessasi. Työotteeltasi olet ripeä ja energinen. Työssä menestymiseen vaaditaan vastuullisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävässä hyödyt aikaisemmasta siivouskokemuksesta tai alan koulutuksesta.


Työ on vakituinen ja osa-aikainen. Työajat sijoittuvat aamuun klo 6-10, joten työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn ohelle.


Tueksesi saat loistavat työkaverit, jotka auttavat aina tarvittaessa - ilon kautta tekeminen korostuu tiimissämme! Tarjoamme ison organisaatiomme tuen sekä mahdollisuuden kehittää ja kouluttaa itseäsi ISS-urallasi eteenpäin.


Tule mukaan osaksi menestyksekästä tiimiämme, meillä sinä olet parhaista paras!


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 19.5.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -