(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen toimistosiivooja aamuvuoroon Kuopioon
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Kuopioon
 
TOIMISTOSIIVOOJAA
 
Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen 22,50 h/viikko. Työvuorot ovat ovat arki aamuisin kello 6-10.30.  Palkkaus tehtävään on Kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme  saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.    Siivoojana huolehdit käyttäjien viihtyvyydestä huolehtimalla toimiston ylläpito ja perussiivouksesta. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.
 
Mitä odotamme sinulta?
Tehtävään valittavilla henkilöillä tulee olla aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä tai  esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto sekä hyvä suomen kielen taito. Siivoustyössä tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme myös, että olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä.
 
Kiinnostuitko?
 
Kuulostiko tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Hae tehtävään 30.9. mennessä hakulomakkeella.   Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Venehsalo numerossa 040 301 4015 arkisin klo 12 - 14
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).
Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.