(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen toimistosihteeri Finnsecurity ry:lle
Finnsecurity ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019
Finnsecurity ry
Turvallisuusalan ammattilaisten yhdistyksenä ja alan merkittävänä vaikuttajana Finnsecurity ry:n päämääränä on turvallisempi yhteiskunta. Yhdistys kehittää jäsentensä ammatillista osaamista ja yhteishenkeä.
Toimenkuva
Asiakkaamme FINNSECURITY RY hakee nyt osa-aikaista toimistosihteeriä Helsingin Tammisaloon.

Tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisiin toimiston rutiineihin sekä mm. jäsenrekisterien ylläpitoon, laskutukseen, jäsenlaskutukseen sekä maksujen seurantaan. Tehtävässä toimitaan tiiviissä yhteistyössä taloudesta vastaavien tahojen kanssa. Päivittäisten viestintätehtävien ohelle kuuluu myös verkkosivujen ja eri SOME –kanavien päivittämistä.
Odotamme sinulta
Sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä mahdollisesti alalle soveltuva koulutus. Edellytyksenä on sujuva MS Office-ympäristön hallinta sekä valmiudet toimia monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Sinulle on eduksi:
- Kokemus VISMA Netvisor/vastaavista -laskutushallintajärjestelmistä.
- Kokemus yhdistystyyppisen organisaation ”jäsenhallinnasta”, eli rekisterimuutoksista ja osoiteajoista.
- Kokemus ja ennen kaikkea halu nettisivupäivittämiseen.
- Kokemusta yleisistä toimistotöistä, laskutuksesta sekä asiakirjahallinnasta.
Muut tiedot
Tarjoamme osa-aikaisen ja pitkäkestoisen työsuhteen asiakkaallamme alkuun arviolta 30.6.2019 saakka ja tämän jälkeen jatko on myös mahdollinen. Työtä on tarjolla arviolta 1-3pv./ vko. Työajat ma-pe päiväaikoihin. Haettu tehtävä täytetään mahd. pian ja haastatteluja tehdään hakuaikana. Palkkaus HPL:n TES mukaan/ sopimuksen mukaan.

Toimi pian ja täyttä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja hae ”Osa-aikainen toimistosihteeri Finnsecurity ry:lle” -työtehtävää. Muistathan liittää hakemukseen erillisen ansioluettelosi. Voit myös tarvittaessa lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla juha.mattila@vmp.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Juha Mattila. Lisätiedustelut sähköpostilla juha.mattila@vmp.fi
Kesto
Alkuun arviolta 6kk. ja mahdollisuus jatkaa
Lisätietoja
Juha Mattila, Juha.Mattila@vmp.fi, 040 307 5108
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.01.2019 mennessä.