(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen toimistoassistentti
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020
Vantaan Metalli Oy - teemme uutta, korjaamme vanhaa

Vantaan Metalli Oy on vuodesta 1988 valmistanut teräksestä ja muista metalleista mittatilaustöitä useisiin satoihin rakennuksiin ja rakennuskohteisiin sekä korjannut satojen kiinteistöjen ovia, kaiteita, autokatoksia jne. isännöitsijöiden ja rakennusliikkeiden sekä huoltoyhtiöiden toimeksiannosta.

Kiinteistökorjauksien lisäksi valmistamme myös tarvittavat osat joko toimipisteessämme tai tapauskohtaisesti myös asiakkaan luona!


Etsimme asiakkaallemme Vantaan Metalli Oy:lle:


Toimistoassistenttia osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Työssä vaaditaan hyvää asiakaspalvelutaitoa, aktiivista ja positiivista työotetta, tarkkuutta sekä hyvää paineensietokykyä. Olet myös tottunut käyttämään Microsotf Officen työkaluja.

Aikaisempi kokemus toimistotehtävistä ja puhelintyöskentelystä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työ sopii myös esimerkiksi lisätyötä etsivälle opiskelijalle.

Työn aloitus sopimuksen mukaan ja työsuhde on aluksi osa-aikainen ja määräaikainen. Työtä on aluksi tarjolla noin kaksi päivää viikossa.

Kiinnostuitko?

Vakuuta meidät hakemuksellasi - täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Seljas, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, tommi.seljas@hpheimo.fi, 044 777 5109.