(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen toimistoassistentti kansainväliseen yritykseen Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019
Asiakasyrityksemme etsii joukkonsa vahvistukseksi toimistoassistenttia, joka osaa oma-aloitteisesti ja rohkeasti tarttua toimeen, ratkaisee ongelmia ja selvittää puutteita ennen kuin muut ehtivät niitä huomatakaan sekä on tärkeä tuki toimiston juoksevien asioiden hoitamisessa. Oletko sinä se toimiston sydän, joka omalla tekemisellään varmistaa toimistoarjen sujuvuuden?
KUVAUS
Toimistoassistentilla on merkittävä rooli pitäessään huolta toimiston viihtyvyydestä ja siisteydestä sekä olemalla apuna tärkeiden juoksevien asioiden hoitamisessa. Työaika on joustava, eli toimistotyöaikojen puitteissa voit itse vaikuttaa siihen, kuinka työtunnit työviikon aikana käytät. Työsuhde on alkuun osa-aikainen, mutta jatko on mahdollinen ja töitä voi olla tiedossa enemmänkin.

Tarjoamme


* Joustavan osa-aikaisen työn ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työaikaan
* Mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön sekä toimiston Espoossa hyvien kulkuyhteyksien varrella
* Mahdollisuuden olla mukana kansainvälisen yrityksen toiminnassa
* Tehtävässä menestyminen mahdollistaa kokoaikaisen ja vakituisen työn yrityksessä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Huolehdit toimiston yleisestä viihtyvyydestä ja siisteydestä
* Vastaat toimisto- ja kahvitarviketilausten tekemisestä
* Postin lajittelu sekä tuotteiden edelleen lähettäminen toimistolta Euroopan osastoille
* Laskujen ja asiakirjojen skannaaminen sekä edelleen työstäminen
* Asiakaspostin ja kampanjakirjeiden postitus

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään henkilöä, joka ymmärtää toimivan toimistoarjen merkityksen ja haluaa omalla työllään tehostaa toimistoelämän sujuvuutta. Ideaalihakijamme on oma-aloitteinen tekijätyyppi, joka tajuaa itse tarttua toimeen ennen kuin joku pyytää tekemään sen. Toivomme hakijan olevan joustava tiimipelaaja, joka ottaa mielellään vastaan uusia tehtäviä ja sopeutuu uusiin tilanteisiin nopeasti. Tehtävässä menestyy parhaiten, kun osaa pitää työtahdin nopeatempoisena säilyttäen miellyttävän palveluhenkisen asenteen tekemisessään.

Muuta tietoa


* Aloitus: Joulukuussa 2019 - Tammikuussa 2020
* Kesto: 6kk, mahdollisuus jatkoon
* Työmäärä: joustavasti 18-24 tuntia / viikko
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on 50 huippuammattilaisen muodostama dynaaminen ja energinen yritys Espoossa. Se tuottaa innovatiivisia ratkaisuja useammalle alalle ja on tunnettu maailmanlaajuisesti yhtenä johtavista yrityksistä näillä aloilla.