Osa-aikainen toimihenkilö pankkitoiminnan projektiin (Kuopio)
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2020

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.


Vahvistamme pankkitoiminnan palveluitamme Kuopiossa ja haemme nyt uusia osa-aikaisia toimihenkilöitä back office -tehtäviin vuoden loppuun saakka.


Tässä tehtävässä tulet käsittelemään ja tarkastamaan, sekä postittamaan erilaisia asiakirjoja ja dokumentteja osana pankkitoiminnan loppuselvityksiä. Työ on rutiininomaista, mutta vaatii silti tarkkuutta ja tehokkuutta.


Sinulla on hyvät IT-taidot, sujuva suomen kielen osaaminen, kyky oppia nopeasti uusia tehtäviä sekä noudattaa sovittuja prosesseja ja toimintamalleja. Olet työotteeltasi huolellinen, tavoitteellinen ja itsenäinen. Sinulla voi olla esim. kaupallinen koulutus ja aikaisempaa toimistotyökokemusta. Pankkialan kokemus katsotaan eduksesi, mutta ei ole pakollista.


Työtä seurataan volyymi-, laatu- ja tulostavoitteiden mukaisesti. Työpiste sijaitsee Kuopion Savilahdessa, mutta tarjoamme myös etätyömahdollisuutta.


Työt alkavat pian, heti heinäkuun alussa ja työsuhde solmitaan projektin mukaisesti vuoden loppuun saakka.


Työtä on tarjolla vaihtelevasti 20-37,5 h/vko. Työaika sijoittuu joustavasti arkipäiviin klo 8-16 väliselle ajalle.


Kiinnostuitko?


Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta pikaisesti, sillä edistämme rekrytointia jo hakuajalla.


Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/osa-aikainen-toimihenkilo-pankkitoiminnan-projektiin-kuopio/


Kaipaatko lisätietoa?
Voit lähestyä meitä sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi


Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot